Kadınlar Ne İster?

Merhaba arkadaşlar ben Sümeyye 🤗

Bir kadın olarak bu yazının gerçekten gerektiğini düşündüğüm için yazıyorum. Öncelikle empati yapabiliyor muyuz?  Tabi ki herkes empati yapar ama nasıl?  😊 Empati demek kendini karşıdaki kişinin yerine koymak ve onun gözünden olayı görmektir. Yani burda yaptığımız yanlış yine kendi gözümüzle bakıyor olmamız. Empati yaptığımız kişinin kişiliğini düşüncesini az çok bilirsiniz. İşte tam olarak bu düşünceye girmemiz lazım. (ben dahil😂) Nasıl bir eş istersiniz? Hayal edin. Edin😂  Ve şimdi aynen öyle davranmaya başlayın. Bu düşünceyi karşınızdakiylede paylaşın. Konuşun.İnsanlar konuşarak anlaşır.  Buraya kadar anladığımızda göre şimdi asıl yapılması gerekenlere gelelim.
Kadınlar çiçektir. Bu söz nedir,  doğru mudur?  Eeee biraz düşününce anlaşılacağı üzere sadece bi benzetme arkadaşlar bunu bile bile beyler hala tııııııınnnn 😂😅  şimdi çiçek ne ister hava su falan filan yani çiçek büyümek için bakım ister. Eeeee çıktı işte ortaya kadında ilgi ister.😂 bu yani
Aşkta gurur olmaz yazın söyleyin derdinizi konuşarak anlatın
Bir problem olduğunda ilk ona gidin
Onu kendi anneniz kardeşimizden ayrı tutmayın. Siz ne söylerseniz onun tavrı ona göre değişir. Beyler bunu yapan sizsiniz.😂Unutmayın hayatınızı eşinizle yaşayacaksınız.
Boşa kırgınlık kızgınlık çıkarmayın. Habersiz bir iş yapmayın yaaaaa😂 Haber vermek ne kadar zor. (burda empatiiii)
Ufak hediyeler çok önemlidir. Bunun maddiyatla bi alakası olacak diye bi kural yok.😊 Küçük bir kağıda o gün boş kaldığınızda bişeyler yazın hayaller, duygular, özlem vs. Verin ona bu ne kadar büyük bir şey ki... Hadi bi deneyin ve karşınızda ki kişi nasıl tepki vericek (yorumlarda belirtirseniz çok sevinirim)
Güzel sözler naziklik bunlar çok önemli en basitinden iş yerinde biri size şunu ver dese sinirlenirsin. Ee empati dedik ya onun için yumuşak olun kaybeden bişeyin olmaz.
Bu yazı sadece bi kişinin düşüncesiyle olmaz. Şimdi kadınlara sordum.
KADINLAR NE İSTER?  Cevapları görelim:
-Tabi ki ilgi
-Güven
-İlgi
-Açık yüreklilik
-Güler yüz
- Sevgi
-Güzel sözler
- Bencil davranmalarını,kendilerini güçlü sanmamalarını
- Dinlenilmeyi isterim. Gibi cevaplar aldım.
Tabi ki bu düşünceler bana ait ama yararlı olacağını düşünüyorum.  Umarım işinize yarar görüşlerinizi ve yorumlarınızı belirtin. Teşekkürler 🤗🤗🤗🤗

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar